Nyttige iPhone apps for eiendomsforvaltere, slik får du flere kunder

Som en vellykket eiendomsforvalter vet vi at du har en travel hverdag. For å lykkes i jobben er det viktig at du ligger i forkant av den teknologiske utviklingen. Flere apper er derfor utviklet til iPhone som gjør det lettere for deg å navigere i den store jungelen som finnes på tilbudssiden. iPhone har utviklet seg til å bli smarttelefonen som foretrekkes av nordmenn flest, noe som slett ikke er merkelig med tanke på alle funksjonene den tilbyr og det brukervennlige operativsystemet Apple har utviklet. Med en iPhone er travle eiendomsforvaltere alltid oppdatert om kundenes ønsker og det som skjer i bransjen.

Finn-appen er obligatorisk

Spørsmålet er hvilken app du skal velge til din iPhone. I det norske markedet er det vanskelig å komme utenom Finn. Dette er Norges klart største markedsplass for eiendom, og både private og profesjonelle aktører annonserer i denne appen. Suksessen til Finn er hovedsakelig basert på at appen er logisk bygget opp og inneholder en enkel søke- og filterfunksjon. For at en app skal bli populær blant brukerne er det viktig at den er enkel å bruke, slik brukeren raskt finner fram ved hjelp av noen enkle tastetrykk. Den største appen på det norske markedet innfrir således i så måte.

Andre apper du kan bruke

Det kan allikevel være lurt å fokusere på andre apper. Dette er spesielt viktig hvis du ønsker å bygge opp en portefølje i utlandet. Mange nordmenn er på jakt etter billige boliger i Syden, og du bør alltid sjekke lokale apper i markedet du befinner deg. Gode eksempler er Zoopla og Rightmove i Storbritannia, som begge har en rekke boliger til salgs i land som Spania og Kypros. Husk at jo større porteføljen din er, desto mer interesse blir det for eiendommene du tilbyr. Kundene er nemlig ofte kresne, noe som betyr at de ønsker et stort utvalg å velge blant før de kjøper.

Mange nordmenn søker bolig på den spanske solkysten